منو همایش و سمینار

منو همایش و سمینار

 

برگزاری همایش و سمینار با توجه به تعداد میهمانان ، نوع مراسم ، مدت زمان مراسم ، مقدار بودجه تقسیم بندی منو می شود.

لازم به ذکر است منوها قابل تغییر و انتخاب متناسب با بودجه و سلیقه شما می باشند .

برگزاری همایش و سمینار

1 - منو همایش و سمینار به صورت سلف سرویس

2 - منو همایش و سمینار به صورت غذای تک پرس

3 - منو همایش و سمینار به صورت فینگرفود ( غذای انگشتی )

4 - مننو همایش و سمینار به صورت میان وعده

 

. منوی یک همایش و سمینار به صورت سلف سرویس :

برنج ها :
باقالی پلو با گوشت بره ، شیرین پلو با مرغ ، زرشک پلو با مرغ ، برنج سفید
خورشت ها :
خورشت فسنجان با گوشت قلقلی یا مرغ
كبابها :
جوجه كباب ۵۰%
دسرها : ( به صورت شات تک نفره )
سه نوع دسر متنوع به انتخاب ( ژله ميوه اي ، كرم كارامل ، پلمبير ، تیرامیسو و ... )
سالادها :
دو مدل به انتخاب ( سالاد فصل ، سالاد كلم و ... ) قدح یا تک نفره
نوشيدني نهار یا شام :
نوشابه قوطي
میان وعده:
چاي و نسكافه يا آبمیوه
پذیرایی شیرینی
پرسنل :
مدیر اجرایی , میهماندار مجرب به ازای هر 20 نفر میهمان یک نفر ، سر آشپز شام و کمک آشپز
سرويس شام و پذیرایی :
صندلي لهستانی ، ست کامل ظروف پذیرایی و شام ( چيني درجه یک ) به همراه میز گرد و میز شام ، روميزي میزگرد ساتن سفيد یا رومیزیهای رنگی دیگر و یا رانر ؛ تزئينات ميز شام با شف انديشهاي درب دارو سينيهاي سيلور راجرزپايه دار


. منوی دو همایش و سمینار به صورت سلف سرویس :

برنج ها :
باقالی پلو با گوشت بره ، شیرین پلو با مرغ ، زرشک پلو با مرغ ، برنج سفید
خورشت ها :
خورشت فسنجان با گوشت قلقلی یا مرغ
كبابها :
جوجه كباب ۵۰%
کباب کوبیده
خوراک ها :
یک نوع خوراک گوشتی : ( بیف استرگانف ، زبان با سس قارچ ، ژیگو )
دسرها : ( به صورت شات تک نفره )
سه نوع دسر متنوع به انتخاب ( ژله ميوه اي ، كرم كارامل ، پلمبير ، تیرامیسو و ... )
سالادها :
سه مدل به انتخاب ( سالاد فصل ، سالاد كلم و ... ) قدح یا تک نفره
نوشيدني نهار یا شام :
نوشابه قوطي ، دلستر ، آب معدنی
میان وعده:
چاي و نسكافه يا آبمیوه طبیعی
پذیرایی شیرینی یا کیک صبحانه برشی
پرسنل :
مدیر اجرایی , میهماندار مجرب به ازای هر 20 نفر میهمان یک نفر ، پرسنل خدماتی و نظافتی ، سر آشپز شام و کمک آشپز
سرويس شام و پذیرایی :
صندلي لهستانی ، ست کامل ظروف پذیرایی و شام ( چيني درجه یک ) به همراه میز گرد و میز شام ، روميزي میزگرد ساتن سفيد یا رومیزیهای رنگی دیگر و یا رانر ؛ تزئينات ميز شام با شف انديشهاي درب دارو سينيهاي سيلور راجرزپايه دار
گل آرایی :
گل آرایی میزهای پذیرایی


برای اطلاع از منو سه و چهار به صورت سلف سرویس تماس بگیرید .



. منوی یک همایش و سمینار به صورت تک پرس :

غذای تک پرس :
غذای تک پرس شامل یک سیخ جوجه کباب و یک سیخ کباب کوبیده و برنج سفید
دسرها :
شات تک نفره به انتخاب کرم ژله و کرم کارامل
سالادها :
دو مدل به انتخاب ( سالاد فصل ، سالاد كلم و ... ) قدح یا بار سالاد یا تک نفره
نوشيدني :
نوشابه قوطي
پذیرایی :
چاي و نسكافه به همراه کیک برشی ( میان وعده صبح )
یا
آب میوه سن ایچ به همراه شیرینی ( میان وعده عصر )
پرسنل :
مدیر اجرایی , میهماندار مجرب به ازای هر 20 نفر میهمان یک نفر ، سر آشپز شام و کمک آشپز
سرويس شام و پذیرایی :
صندلي لهستانی با ، ست کامل ظروف پذیرایی و شام ( چيني درجه یک ) به همراه میز گرد روميزي میزگرد ساتن سفيد یا رومیزیهای رنگی دیگر و یا رانر


. منوی دو همایش و سمینار به صورت تک پرس :

غذای تک پرس :
غذای تک پرس شامل باقالی پلو با گشت بره و جوجه کباب
دسرها :
شات تک نفره به انتخاب کرم ژله و کرم کارامل و تیرامیسو و پلمبیر
سالادها :
سه مدل به انتخاب ( سالاد فصل ، سالاد كلم و سالاد سزار و ... ) قدح یا بار سالاد یا تک نفره
نوشيدني :
نوشابه قوطي و دلستر و آب معدنی
پذیرایی :
چاي و نسكافه به همراه کیک برشی ( میان وعده صبح )
یا
آب میوه سن ایچ به همراه شیرینی ( میان وعده عصر )
پرسنل :
مدیر اجرایی , میهماندار مجرب به ازای هر 20 نفر میهمان یک نفر ، پرسنل نظافتی و خدماتی سر آشپز شام و کمک آشپز
سرويس شام و پذیرایی :
صندلي لهستانی با ، ست کامل ظروف پذیرایی و شام (چيني درجه یک ) به همراه میز گرد روميزي میزگرد ساتن سفيد یا رومیزیهای رنگی دیگر و یا رانر
گل آرایی :
گل آرایی میزهای پذیرایی

برای اطلاع از منو سه و چهار به صورت تک پرس تماس بگیرید .

 

. منوی همایش به صورت فینگر فود :


پذیرایی فینگر فود :
قارچ شکم پر، رول سوسیس ، رول کالباس، کاناپه رنگی ، اسپرینگ رول
یا
کوکو سبزی ، قارچ شکم پر، رول سوسیس ، رول کالباس، پیتزا قیفی ،رول ایتالیایی
دسرها :
بستنی تک نفره
یا
موس شکلات ( شات تک نفره )
پذیرایی :
چاي و نسكافه به همراه کیک برشی ( میان وعده صبح )
یا
آب میوه طبیعی به همراه شیرینی ( میان وعده عصر )
پرسنل :
مدیر اجرایی , میهماندار مجرب به ازای هر 30 نفر میهمان یک نفر
سرويس شام و پذیرایی :
میزهای ایستاده به همراه کلیه ظروف مصرفی و میز سرو

 

برای اطلاع از منو دو و سه همایش و سمینار به صورت فینگر فود و همچنین اطلاع از منو های میان وعده با شماره های درج شده تماس بگیرید .

اطلاعات بیشتر مراجعه به همایش وسمینار در سایت .

 

 

تماس با ما

آدرس : تهران ، زعفرانیه ، آصف

شماره تلفن :  22753683

09121092854 - آقای علیزاده

 

 

ورودی غیرمعتبر
ورودی غیرمعتبر
ورودی غیرمعتبر
ورودی غیرمعتبر
ورودی غیرمعتبر
لطفا کد امنیتی را وارد نمایید
ورودی غیرمعتبر